Gule, grønne & røde Proteiner
Gule, grønne & røde Proteiner
Ingredienser – Røde Proteiner
Tid: 20-25 min
7,5 dl vand
3 dl økologiske røde linser
1 – 1,5 tsk sten- eller havsalt
Fremgangsmåde
Skyl linserne 2 – 3 gange, eller til vandet begynder at blive klart. Hæld linserne og frisk vand i en gryde og sæt det over blusset. Når det begynder at koge, skru ned på laveste blus og lad det simre til linserne er kogt helt sammen til en sovs. Rør undervejs og smag til med salt.
Ingredienser – Grønne Proteiner
Tid: 25-30 min
5 dl vand
3 dl økologiske grønne linser
1 tsk sten- eller havsalt
Fremgangsmåde
Skyl linserne og hæld frisk vand og linser i en gryde og sæt det over blusset. Når de begynder at koge, tilfør salt og skru ned på laveste blus.
Læg gerne alle former for linser og mungbønner i blød i 4 timer, inden de skal tilberedes. Det kan være en fordel, når vandet begynder at koge, at skifte vandet med frisk nyt kogende vand.
– læs om protein