Broccoli & Blomkål i Tahin-Creme
Broccoli & Blomkål i Tahin-Creme
Fremgangsmåde
Skær squashen i 2 cm tern og broccoli og blomkål i små buketter. Kom squashstykkerne, vand og salt i en stor gryde med låg og lad det simre/dampe i ca 10 minutter ved svag varme.
Hæld derefter broccoli og blomkål ned til squashstykkerne og lad det dampe sammen, til de er let møre.
Hæld vandet fra og gem 1 dl squashvand. Er der ikke nok squashvand, suppler med lidt ekstra vand, op til 1 dl.
Hæld squashvandet i en skål og kom tahin i og rør det godt sammen til det får en cremet konsistens. Hæld cremen over grøntsagerne, og vend det til, det er jævnt fordelt.
Spuash kan erstattes med hvidkål, savoykål eller andre kåltyper. Bruges kål i stedet for squash blandes alle ingredienserne sammen fra start.