Hokkaido suppe med Herbes de Provence
Hokkaido Suppe med Herbes de Provence
Fremgangsmåde
Del hokkaidoen, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Læg stykkerne i gryden, hæld vandet i og tænd for blusset. Når vandet koger, skru ned på laveste blus og lad det simre. Når hokkaidoen er blød, blendes den med en stavblender, til det har en ensartet konsistens. Smag til med salt.
Grønkål snittes fint og blandes sammen med Herbes de Provence ned i suppen efter suppen er blendet, hvorefter det står og trækker i 5 minutter.
Græskarkerner
Hældes i en tør gryde og ristes ved svag varme, til de bliver gyldne. Vend dem jævnligt og vær over dem under hele processen.
Servering
Hæld 2 – 3 spsk ris i en skål og hæld hokkaidosuppen over.
Top med en lille sjat olivenolie, persille og ristede græskarkerner.
Smør humus på et stykke hjemmelavet knækbrød.
Velbekomme..