Broccoli Suppe med ristede Græskarkerner

broccoloi-suppe

Broccoli Suppe

Fremgangsmåde

Del broccolien i mindre stykker. Tag stokken og skær det yderste skræl af og del også den i mindre stykker. Hæld alle ingredienserne i en gryde og skru ned for blusset, når det koger.

Når broccolien er let blød, blendes den med en stavblender, til den har en ensartet konsistens.

Græskarkerner

Hældes i en tør gryde og ristes ved svag varme til de bliver gyldne. Vend dem jævnlig og vær over dem under hele processen.

Servering

Hæld 2 – 3 spsk røde ris i en skål og hæld broccolisuppen over.

Top med en lille sjat koldpresset olivenolie, 1 spsk humus, lidt ristede græskarkerner og et par hakkede blade af rød rucola.

Nyd knækbrødet til suppen

INGREDIENSER – 2 PERS – TID: 20 MIN

2 stk store økologiske broccoli

6 dl vand

4 fed hvidløg

1 – 1, 5 tsk sten- eller havsalt

peber

1 dl græskarkerner

rød eller grøn rucola

 

SERVERES MED

– rød quinoa eller røde ris

humus med spidskommen

hjemmelavet knækbrød

bagte hvidløg