Bagte Hvidløg & Løg

bagte-hvidloeg-og-loeg

Bagte Hvidløg & Løg

Fremgangsmåde

Tag det yderste lag skræl af løgene. Skil alle hvidløgene af og lad den inderste skal blive. Løgene skæres midt over og lægges på en bradepande og drysses med salt. Hvidløgene deles ud på endnu en bradepande (ingen salt) og begge plader sættes i en 180 grader varm ovn ved varmluft.

Hvidløg bages i 15-20 min.

Løgene bages i 25-30 min.

Servering

Hvidløgene hældes i en skål og sættes på bordet som små hapser under måltidet. De skal pilles under vejs som en reje med skal.

Løgene serveres på tallerkenen som en del af et måltid.

Velbekomme

INGREDIENSER – TID: 15-30 MIN

1 – 2 hele økologiske hvidløg

4 – 5 løg eller et løg pr person

sten- eller havsalt

 

VARIATIONER

Bagte rødløg smager også rigtig godt.

 

SERVERES MED

– bagte løg og specielt hvidløg kan indgå som tilbehør i stort set alle retter.